Storbarnsforeldre

Vestfold og Telemark


GJESTEBOK


I gjesteboka kan du legge igjen en hilsen, din mening, en historie du ønsker dele med andre og annet du har på hjertet. Vi håper «boka» kan bidra til en felles innsats, glede & nytte for både oss og andre lesere.

PS!!! Du er 100% anonym når du skriver i gjesteboka, ikke engang vi i ledelsen av Storbarnsforeldre får din e-post adresse.Gjestebok

19 oppføringer på 2 sider
En mamma i mengden
28. sep. 2020 kl. 23.25 +0200
Hvorfor er det så vanskelig å forstå at vi, foreldre, har det vanskelig når ungene våre har det vanskelig, så vanskelig kan det hel ikke være å få litt forståelse? Jo, det er vanskelig. Vanskelige lærere, vanskelige leger, vanskelige sosionomer , vanskelige politibetjenter, vanskelige familiemedlemmer, ja, selv de blir vanskelige når vi har det vanskelig, til og med naboen er vanskelig, noe vi forstår, siden det sikkert er vanskelig å være naboen vår. Men når Nav og arbeidsgivere også blir vanskelige, hva gjør vi da når vi har det vanskelig?
Nok et vanskelig spørsmål ........
Annie
17. aug. 2020 kl. 07.27 +0200
Her ble det noen skrivefeil... budskapet skulle avsluttes slik: Velg å gå på skole - god skolestart!
Annie
17. aug. 2020 kl. 07.25 +0200
God skolestart, alle sammen! Gode rutiner er viktige for å bryte dårlige rutiner. Støtt ungdommen din i å fortsette på skolen, begynne på utdannelsen. Våg å involvere læreren og skolen i de utfordringene dere står i, skolen har krav på seg til å tilpasse og tilrettelegge. Ungdom liker ikke å skille seg ut, de vil gå på skole, som alle andre. De vil kjenne på mestringsfølelse, de vil kjenne på følelsen «jeg greide det!». Min bønn i dag er, ikke gi opp selv om. Dey kommer en glipp, et større fravær, gjør individuelle avtaler med skolen. Det er godt for ungdom å være i et sunt utviklingsmiljø mens de modnes. Velg å håpe skole - god skolestart!
Pårørende
13. juli 2020 kl. 10.01 +0200
En ny dag.....
Frustrert Tenåringsmor
26. juni 2020 kl. 00.06 +0200
Tom, hjelpesløs, rådvill, sliten, trist, livredd, forbanna, maktesløs, ubrukelig forelder, usikker og HÅPLØST FORTVILET er hva jeg føler meg akkurat nå!!!

Fordi dere jobbet imot og ikke forsto.., vi «ga opp» så jeg ønsker av hele mitt hjerte:

at jeg tok feil slik at det med jenta mi, nå vil gå riktig vei!!!
Frustrert Tenåringsmor
23. juni 2020 kl. 02.04 +0200
Jeg leser innlegget til pårørende og kjenner meg så godt igjen!
Hvordan kan vi sammen kjempe? Få systemet til å endres... det er ikke mer tid, vi kan ikke vente!

Vi kan ikke se på at rusmiljøet vokser, at fler og fler unge blir psykisk syke, at foreldre sliter seg ut og gir opp, fordi det både psykisk og fysisk sier stopp! -

Det trengs nye metoder for en og en alene, klarer ikke endre... derfor ønsker jeg, at VI PÅRØRENDE KJEMPER, STÅR SAMMEN, TAR GREP og får SYSTEMET TIL Å INNSE:

«DETTE MÅ ENDRE SEG!!!»
Annie
11. juni 2020 kl. 20.50 +0200
Helt utrolig hva Frustrert tenåringsmor får sagt på rim - så dyktig du er! Vi står sammen!
Pårørende
11. juni 2020 kl. 17.12 +0200
Hvorfor er det ikke slik at man får tilbud om en koordinator når man opplever at barnet/ungdommen ruser seg? Det er ikke samarbeid på tvers av skole, bv, politi, ruspoliklinikker og fastlege. «Alle» tror på systemene, men i praksis fungerer det jo ikke? Foreldre blir også satt fullstendig på sidelinjen fremfor å kunne bidra som ofte den beste ressursen. Det er fortvilende når du ser ungen din forsvinne foran øynene dine, også er du bare en i mengden, og de som i utgangspunktet kan hjelpe «er bare på jobb» - mens man selv står i problematikken 24/7. Vi er slitne, vi er skuffet over systemene, vi er sinte, men mest av alt fortvilet og redd for ungen vår.
Annie
05. juni 2020 kl. 00.42 +0200
Straff eller ikke straff, lovlige eller ulovlige rusmidler er det egentlig det det handler om? Er ikke den største, og mest inngripende konsekvensen av rusmisbruk tapt skolegang, tapt utdannelse, tapt arbeid, tapte relasjoner og tapt fremtid?
Frustrert Tenåringsmor
23. mai 2020 kl. 19.19 +0200
Å ønske å være en annen er å kaste bort den personen du er.»
-Marilyn Monroe-
Vis: 5  10   20

                                                                   🖤 DEL DINE TANKER MED FLERE,
DET GJØR GODT 🖤