Storbarnsforeldre

Vestfold og Telemark


GJESTEBOK


I gjesteboka kan du legge igjen en hilsen, din mening, en historie du ønsker dele med andre og annet du har på hjertet. Vi håper «boka» kan bidra til en felles innsats, glede & nytte for både oss og andre lesere.

PS!!! 

Du er 100% anonym når du skriver i gjesteboka, ikke engang vi i ledelsen av

Storbarnsforeldre

får din e-post adresse.Gjestebok

19 oppføringer på 4 sider

Legg til ny oppføring i gjesteboken

En mamma i mengden

28. sep. 2020 kl. 23.25 +0200

Hvorfor er det så vanskelig å forstå at vi, foreldre, har det vanskelig når ungene våre har det vanskelig, så vanskelig kan det hel ikke være å få litt forståelse? Jo, det er vanskelig. Vanskelige lærere, vanskelige leger, vanskelige sosionomer , vanskelige politibetjenter, vanskelige familiemedlemmer, ja, selv de blir vanskelige når vi har det vanskelig, til og med naboen er vanskelig, noe vi forstår, siden det sikkert er vanskelig å være naboen vår. Men når Nav og arbeidsgivere også blir vanskelige, hva gjør vi da når vi har det vanskelig?
Nok et vanskelig spørsmål ........

Annie

17. aug. 2020 kl. 07.27 +0200

Her ble det noen skrivefeil... budskapet skulle avsluttes slik: Velg å gå på skole - god skolestart!

Annie

17. aug. 2020 kl. 07.25 +0200

God skolestart, alle sammen! Gode rutiner er viktige for å bryte dårlige rutiner. Støtt ungdommen din i å fortsette på skolen, begynne på utdannelsen. Våg å involvere læreren og skolen i de utfordringene dere står i, skolen har krav på seg til å tilpasse og tilrettelegge. Ungdom liker ikke å skille seg ut, de vil gå på skole, som alle andre. De vil kjenne på mestringsfølelse, de vil kjenne på følelsen «jeg greide det!». Min bønn i dag er, ikke gi opp selv om. Dey kommer en glipp, et større fravær, gjør individuelle avtaler med skolen. Det er godt for ungdom å være i et sunt utviklingsmiljø mens de modnes. Velg å håpe skole - god skolestart!

Pårørende

13. juli 2020 kl. 10.01 +0200

En ny dag.....

Frustrert Tenåringsmor

26. juni 2020 kl. 00.06 +0200

Tom, hjelpesløs, rådvill, sliten, trist, livredd, forbanna, maktesløs, ubrukelig forelder, usikker og HÅPLØST FORTVILET er hva jeg føler meg akkurat nå!!!

Fordi dere jobbet imot og ikke forsto.., vi «ga opp» så jeg ønsker av hele mitt hjerte:

at jeg tok feil slik at det med jenta mi, nå vil gå riktig vei!!!

Vis: 5  10   20

                                                                   🖤 DEL DINE TANKER MED FLERE,

DET GJØR GODT 🖤

Storbarnsforeldre i Vestfold og Telemark