Storbarnsforeldre

Vestfold og Telemark


SAMARBEIDSPARTNERE

 

Ønsker du/dere samarbeide med oss eller drøfte et mulig samarbeide? Vi setter stor pris på å høre fra deg via kontaktskjema nederst på startsiden, du kan også sende e-post til: anca@storbarnsforeldre.com. 

SAMMEN KAN VI GJØRE EN STOR FORSKJELL! 


NÅ SAMARBEIDER VI MED:
UTEKONTAKTEN TØNSBERG

Utekontakten driver forebyggende og oppsøkende arbeid for ungdom i alderen 13-20 år. De er tilstede både på dag- og kveldstid, på de arenaene hvor ungdom er. Du kan også ta kontakt med de hvis du er bekymret for barn eller unge. Utekontakten skal være med på å bygge et godt oppvekstmiljø for barn og ungdom i Tønsberg! Klikk på linken under for mer informasjon:

https://www.tonsberg.kommune.no/tjenester/kultur -idrett-og-fritid/ung-i-tonsberg/los-og-utekontakt/utekontakt/


IOGT 

IOGTs visjon er at alle mennesker skal kunne leve frie, rike og meningsfylte liv, og en verden hvor rusmidler ikke står i veien for dette. Derfor arbeider de for en politikk som kan redusere forbruket og skadene, de har forebyggende prosjekter og et omfattende sosialt arbeid for å støtte de som sliter med egne og andres rusproblem.
Klikk på linken under for å lese mer om IOGT sine tiltak og hvordan de jobber forebyggende: 


https://www.iogt.no/


FORELDRENETTVERKET SANDEFJORD 

Foreldrenettverket 13+ i Sandefjord ble startet av ildsjelen Anne Friis-Olsen, sommeren 2015. De har egen Facebook side med nesten 2 400 medlemmer, fått flere engasjerte foreldre inn i styret og de jobber aktivt med forebygging og viktig informasjon ved å dele nyttige linker på sin side,  arrangere møter med Sfj kommune og politikere for å få de mer engasjert m.m. Klikk deg inn på linken for å se mer: 

https://www.facebook.com/foreldrenettverket13pluss/